aanbod

BEDDEN • boxsprings

Stel uw eigen bed samen. Wij schenken u de vrijheid om boxsprings, hoofdborden, stoffen en poten, volledig met elkaar te combineren. Met een kwaliteitsvolle matras en eventuele topper staan onze boxsprings garant voor de juiste ondersteuning en perfecte drukverdeling. Dit resulteert in een ultiem slaapcomfort. Zo kan u zelf het bed van uw dromen samenstellen. Ervaar zelf onze nieuwste bedmodellen!

matrassen • bodems

De oude regel die zegt dat we 'hard moeten slapen' klopt niet, maar uiteraard heeft ons lichaam nood aan de juiste steun op de juiste plaats. Net daar biedt de decennia lange ervaring en vakmanschap van SPIERS te Ronse de oplossing. In onze slaapsystemen ontdek je ook lattenbodems, de perfecte symbiose tussen een comfortabele lichaamsondersteuning en een buitengewone zachtheid. Bij ons gaat ergonomie en innovatie ook gepaard met esthetiek en smaak!

bedmode

Slapen doe je in stijl. Niet alleen hebben we prachtige lakens en dekbedovertrekken om van weg te dromenvan ESSIX - ALEXANDRE TURPAULT - CATIMINI - DESIGNERS GUILD - NINA RICCI …, we hebben ook KNEER hoeslakens in ons ruime gamma, alsook badtextiel van CASILIN, DE WITTE LIETAER en OURSON badmatten. Genoeg reden dus om de collectie te komen zien én voelen.

slaapbank pocketveren matras

Een zetelbed voor u of voor uw logés? B LINEA, de betere slaapbank voor dagelijks gebruik, verschillende modellen slaapbanken, nu ook met elektrische motoren, volledig automatisch… in één, twee en drie open of dicht.

hoofdkussens
dekbedden • dekens

Hoofdkussens uit duizend en één nacht en in alle soorten: klassiek, in latex, met vulling van luchtige slaapbolletjes (extra ventilatie), origineel SILVANA Support kussen,... Bij ons vindt je ook nog echte dekens in '100% zuivere wol' van het prestigieuze merk BRUN de VIAN-TIRAN. Ook voor dekbedden en echte donsdekens hebben wij de beste merken in huis.