055 21 30 54

WELKOM BIJ SLAAPCOMFORT
SPIERS TE RONSE!

Als wij uitgaan van 8 uren rust per nacht, dan brengt u een derde van uw leven door in bed. Dan zult u algauw tot de conclusie komen dat enkel ‘het beste’ goed genoeg is. SPIERS te RONSE is een begrip op het vlak van ultiem slaapcomfort. Niet merkgebonden, verwent SPIERS de klanten met de beste merken in hun branche.

Slaapcomfort SPIERS, met meer dan 900 m2 slaapcomfort ruimte, is meer dan een bezoek waard: u vindt er een moderne showroom, functioneel en overzichtelijk. De specialist als dealer van de betere matrassen en slaapsystemen, een ideaal adres voor mensen met rugklachten. U vindt er naast allerlei bedden ook slaapbanken. Vakkundig advies krijgt u er gratis bovenop. Natuurlijk kan u ook bij slaapcomfort SPIERS te RONSE terecht voor een unieke collectie bedtextiel, donsdekens en sponsartikelen uit duizend en één nacht … wel te rusten !

NIEUWS

Slaapcomfort SPIERS op het Rooseveltplein in Ronse houdt deze maand een uitverkoop wegens verbouwing van de winkel. Daarna herbegint de zaak aan een nieuw hoofdstuk in een verhaal datbegon in 1881 en sedertdien 4 generaties overspant. Jo Van Den Daele, alias “Jo SPIERS”, is van plan nog een heel tijdje door te gaan. Net daarom is er nu een totale uitverkoop waarna uitgebreide renovatie de zaak SPIERS op weg moet zetten naar een nieuw succesvol hoofdstuk in haar geschiedenis. Normaliter begin Mei heropent SPIERS een gerenoveerde winkel met nog meer “kwalitatief slaapcomfort”, omdat een goede nachtrust belangrijk is !

Profiteer nu van de kortingen gedurende de laatste UITVERKOOP dagen bij slaapcomfort SPIERS in Ronse.

Openingsuren van dinsdag tot en met zaterdag : 9:30 h. > 12:00h. | 14:00h. > 18:00 h

Slaapcomfort SPIERS | F. Rooseveltplein – RONSE | Tel. 055 21 30 54

AANBOD

Boxsprings

Lattenbodems

Matrassen

Slaapbanken

Hoofdkussens

Dekbedden en dekens

Slaaptextiel

Accessoires

...

TOON HET VOLLEDIGE AANBOD

ACTIES

Ook TE KOOP aan lage prijzen > winkel interieur : verlichting – stands – stoelen – tafel - houten jaloezieën enz…

ONZE MERKEN