055 21 30 54

WELKOM BIJ SLAAPCOMFORT
SPIERS TE RONSE!

Als wij uitgaan van 8 uren rust per nacht, dan brengt u een derde van uw leven door in bed. Dan zult u algauw tot de conclusie komen dat enkel ‘het beste’ goed genoeg is. SPIERS te RONSE is een begrip op het vlak van ultiem slaapcomfort. Niet merkgebonden, verwent SPIERS de klanten met de beste merken in hun branche.

Slaapcomfort SPIERS, met meer dan 900 m2 slaapcomfort ruimte, is meer dan een bezoek waard: u vindt er een moderne showroom, functioneel en overzichtelijk. De specialist als dealer van de betere matrassen en slaapsystemen, een ideaal adres voor mensen met rugklachten. U vindt er naast allerlei bedden ook slaapbanken. Vakkundig advies krijgt u er gratis bovenop. Natuurlijk kan u ook bij slaapcomfort SPIERS te RONSE terecht voor een unieke collectie bedtextiel, donsdekens en sponsartikelen uit duizend en één nacht … wel te rusten !

NIEUWS

Omdat “goede nachtrust” belangrijk is.

Bij SPIERS te Ronse weten ze dat een goede nachtrust goud waard is, daarom staan we je met raad en daad bij in de zoektocht naar een beter slaapcomfort. Een kwalitatief bed ondersteunt het lichaam en past zich dan ook aan jouw unieke lichaamscontouren. Echt niet bang zijn om een bed uit te testen, luisteren naar jouw persoonlijke voorkeuren en bieden we je advies op maat.

Op zoek naar het beste neksteunkussen ?

In de Silvana Support vind je het hoofdkussen dat bij jou past.

De heerlijke zachte en vochtregulerende katoen tijk zorgt samen met hoogwaardige vulling en Vita Talatay latex neksteun voor ultiem slaapcomfort.

Wat dacht u een hoofdkussen Silvana Support te mogen uittesten ?

Meer weten ? Contacteer slaapcomfort SPIERS in Ronse Tel. 055 21 30 54.

AUPING VISION NU OOK IN RONSE

SPIERS RONSE is één van de weinige AUPING VISION winkels. Die eer legt het stijlvolle AUPING enkel weg voor de beste winkels in het segment. Hierdoor kan SPIERS RONSE het totale aanbod AUPING aan matrassen, boxsprings, bedden en dergelijke aanbieden. Dat maakt van SPIERS RONSE dé expert en aanbieder van het betere slaapcomfort. Met uw gezond verstand en voldoende informatie, komt u ongetwijfeld tot een goede keus en dan pas zult u merken hoe heerlijk het is om uitgerust wakker te worden. U wordt bovendien in de AUPING VISION store te Ronse geadviseerd door pure AUPING specialisten.

AANBOD

Boxsprings

Lattenbodems

Matrassen

Slaapbanken

Hoofdkussens

Dekbedden en dekens

Slaaptextiel

Accessoires

...

TOON HET VOLLEDIGE AANBOD

ACTIES

AUPING mATCH wood

Match hoofdbord Curved

kleur wengé

2 x spiraalbodems vlak 90*200

1 x matras Auping Inizio 180*200


normaal : 3515 €

showroom model : 2798 €

Nill Spring

Boxspring Aria

Hoofdbord Yade

Matras BILBAO POCKET BULTEX 180*200 mono


NORMAAL : 4875 €

Showroom model : 3670 €

ONZE MERKEN