Vente showroom matelas

Retour aux nouvelles

En plus de notre nouvelle collection de confort de sommeil et de mode de sommeil, nous organisons une vente de nos matelas d'exposition au mois de juin. Le confort de couchage à des prix défiant toute concurrence.

Showroom sale bij Spiers Saapcomfort

Door wisselingen in de collectie komen er regelmatig modellen in de aanbieding. Wij bieden ze dan aan tegen scherpe prijzen. En dit alles vatten wij samen onder de Showroom Sale.

Welkom bij de Showroom Sale van Spiers Slaapcomfort. Wanneer u op zoek bent naar een boxspringcombinatie met korting van Pullman, Avek, M Line, Auping, Mérens of Serta dan bent u bij Spiers Slaapcomfort aan het juiste adres. Kom langs in onze beddenwinkel en bekijk welke bedden met korting direct uit de showroom leverbaar zijn. Zo vindt u het bed dat het beste bij u past, voor een prijs die ook bij u past. Wij hebben regelmatig een groot aanbod aan showroommodellen beschikbaar.

Bedden uit de showroom voor een aantrekkelijke prijs

Wij hebben diverse bedden met korting leverbaar, direct vanuit de showroom. Sommige modellen worden vervangen door nieuwe collectie, een andere kleur of een nieuwe set. Dit doen wij om ons aanbod divers en up-to-date met de laatste trends te houden. U kunt bij ons altijd rekenen op vakkundig advies en persoonlijke aandacht. Ook bij bedden uit de showroom. Uiteindelijk wilt u toch het bed dat het beste bij u past!

Bij het wisselen van de collectie doen wij de huidige toonzaal modellen in de Showroom Sale. Deze boxsprings, boxspring combinaties, ledikant, matrassen en nachtkastjes worden hier aangeboden voor een ongekend lage prijs.

Voor al onze showroom modellen geldt: OP is OP

U kunt onze showroom modellen stuk voor stuk bekijken en uitproberen in onze winkel in Ronse.

Voordelen van de showroom sale

  • Direct leverbaar, dus geen of heel korte levertijd.

  • What you see is what you get.

  • Tot wel 50% goedkoper dan een ‘nieuw’ model